Velkommen til skolestart 2022!

Mandag 15. august 2022 starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Reisebrev fra Vg2 Transport- og logistikk

Elever fra Vg2 Transport- og logistikk er på et mobilitetsprogram i Barcelona. Dette er i regi av Erasmus+ som er et utvekslingsprogram for elever og studenter innen EU- og EUS-området. Elevene har utplassering i flere lokale logistikkvirksomheter i uker.

Russ i år? Informasjonsfolder til elever og deres foresatte

Skoleeier, skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russ og foresatte.

Deltakelse på øvelse - «Cold Response 2022»

Øvelse med elever Mari Edvardsen Elevene fra vg2 og vg3 ambulansefag har i dag deltatt som markører på CBRNE-øvelse i forbindelse med «Cold Response 2022. En spennende og lærerik dag for elevene ved ambulansefag, der de fikk se og oppleve samhandling mellom nødetatene, forsvaret og sivilforsvaret.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Rødgrønt flertall i skolevalget 2021

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke våre digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.