Illustrasjon skolestart

Mandag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Visma InSchool

Visma InSchool (VIS) er et nytt skoleadministrativt system som innføres i alle videregående skoler i Innlandet i høst.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Illustrasjon vitnemål

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Torsdag 28.05.20, hadde elevene ved Solør vgs. Vg2 anleggsteknikk m/fordypning berg og fjellverksfaget sprenging av fjell på timeplanen.

Persondata kan være på avveier etter sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Personopplysninger til elever og lærere i fylkeskommunen kan ha kommet på avveier. Dette skyldes et sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Illustrasjonsbilde jente på buss

Fra onsdag 13. mai vil Innlandstrafikk kjøre alle skolebusser i Innlandet. Av smittevernhensyn vil bussene kjøre med redusert kapasitet.

Informasjon

Fra og med mandag 11.05.20 kan skolen åpnes igjen for alle elever. Skolen vil bruke denne uken til å forberede returen tilbake til skolen på best mulig måte for alle. Det er viktig å merke seg at oppstarttidspunktet på skolen vil kunne variere ut fra hvilket programområde og klasse du tilhører, men at alle skal ha et skoletilbud på skolen innen fredag 15.05.20.

Nå kan klasserommene igjen fylles med elever, innenfor oppdaterte regler om smittevern.

De videregående skolene kan åpne opp igjen i løpet av neste uke, de første allerede førstkommende mandag.

Hadeland vgs. ønsket avgangselevene på yrkesfag velkommen tilbake.

Mandag åpnet de videregående skolene i Innlandet for avgangselevene på yrkesfag. Det var stor gjensynsglede og nye rutiner.