Visma InSchool

Vi er avhengig av kontaktopplysninger for å kunne sende informasjon til foresatte, blant annet om smittesituasjonen og tiltak.

Ambulansefag opplæring av simulatordukke

Ambulansefag på Solør videregående skole har denne uka hatt besøk av Laerdal Medical. Nå har vi fått nok en avansert simulatordukke på plass. Den puster, prater, har tarmlyder og har puls på 10 ulike steder. Det betyr at det er mye vi kan øve på i undervisningen. Nå gleder vi til å ta den i bruk sammen med eleven. Simulering i helseutdanning er viktig og god læring.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Illustrasjonsbilde feber

Fra og med mandag 24. august og ut oktober slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Nye elever som har manglet passord til sin brukerkonto kan få disse via IKT på skolen.

Lynkurs i smittevern for elever - video

I videoen får du kort og god informasjon om hvordan du ivaretar smittevernet når du begynner på skolen.

Illustrasjon skolestart

Mandag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Illustrasjon vitnemål

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Torsdag 28.05.20, hadde elevene ved Solør vgs. Vg2 anleggsteknikk m/fordypning berg og fjellverksfaget sprenging av fjell på timeplanen.