Buss i vinterlandskap

Tiltakene på bussene varierer og kan endre seg raskt i takt med smittenivået i kommunen. Få oversikt her.

Innlandet har en ustabil smittesituasjon for tiden. - Følg reiserådene og bruk sunn fornuft når du må ta bussen, oppfordrer Innlandstrafikk.

Fra mandag 12. april vil Solør videregående igjen være på gult nivå. Det betyr at undervisning foregår på skolen. I utgangspunktet skal alle på skolen, med unntak av de som får egne beskjeder fra sin lærer. Klasser som har utplassering gjennomfører denne som planlagt. Vi gleder oss til å få elevene på skolen igjen!

Matoma kommer på UKM digital festival

I år blir UKM-festivalen digital og med et stjernespekket lag, akkurat slik ungdom fortjener!

Munnbind er anbefalt som et smitteverntiltak i enkelte situasjoner når smittenivået er høyt.

Covid, smitte, corona illustrasjon.

Det er bestemt at det også skal være digital undervisning ved Solør videregående skole i uka etter påske.

Covid, smitte, corona illustrasjon.

Elever og ansatte ved skolen er testet for covid-19-virus denne uka.

Innlandet fylkeskommune oppfordrer russen til å utsette russefeiringen til etter 17. mai.

Covid, smitte, corona illustrasjon.

Det pågår fortsatt testing av elever og ansatte. I løpet av helga og dagen i dag har mange blitt testet og dette arbeidet fortsetter de nærmeste dagene. De som er testet er i ventekarantene til de får svar på prøven. Vi håper det kommer svar på prøvene i løpet av uka, slik at situasjonen blir mer oversiktlig.

Presisering: Skolen er stengt for elever fra mandag 22. mars fram til påskeferien. Det betyr at det ikke blir anledning til å hente bøker som tidligere beskrevet. Elever vil få digital undervisning hjemme.