Tilbud om vaksinering for elever på Solør videregående skole

Åsnes og Våler kommune tilbyr vaksine mot Covid 19 til elever på skolen. Det gjelder 2. dose for de fleste. Hvis det er aktuelt med 1. dose for noen, er dere selvfølgelig velkomne. Elever under 16 år må ha samtykkeskjema fra foresatte.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Elevundersøkelsen 2021

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres i løpet av høsten.

Elevrådsstyret 2021-22

Elevrådsstyret ved Solør videregående skole har konstituert seg.

Grønt nivå også ved smitte

Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Tilbud om vaksinering for elever på Solør videregående skole

Åsnes og Våler kommune tilbyr vaksine for alle elever på Solør videregående skole, enten på skolen eller på DROP IN på ettermiddagstid. Det har gått ut informasjon til elevene på skolen om dette. Dette gjelder ALLE elever født 2005 eller før - uavhengig av bostedskommune. Elever under 16 år må ha samtykkeskjema for foresatte.

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

Skolestart på grønt nivå

Alle de videregående skolene i Innlandet starter opp med tilnærmet normal skolehverdag mandag 16. august.