Med unntak av Raufoss, Hadeland og Trysil går de videregående skolene i Innlandet tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Informasjon

Fra onsdag 20. januar 2021 er skolen på gult tiltaksnivå. Det betyr at de aller fleste av dere skal ha undervisning på skolen fra denne dagen. Du vil få beskjed fra din kontaktlærer hvis du og din klasse skal ha noe av undervisningen på Teams. Vi vil ha åpne kantiner fra denne dagen og internatet er åpent for de av dere som bor der.

Fristen for å melde deg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.

Informasjon

Det er bestemt at rødt tiltaksnivå gjelder på skolen til og med tirsdag 19. januar. Du som elev vil få beskjed fra din kontaktlærer om hvordan undervisningen din blir på mandag 18. og tirsdag 19. januar.

Illustrasjonsbilde glad elev

Videregående skoler er på "rødt nivå". Fra mandag 11. januar (uke2) vil organisering av undervisningen ved skolen bli slik du finner det i vedlegget under. Det blir en kombinasjon mellom undervisning på skolen og på Teams.

Innlandstrafikk

Fra 8. januar stenges framdøra på enda flere linjer. Her finner du informasjon om lokale tiltak.

rødt-nivå

Vi ønsker alle et godt nytt år. Skolen er på "rødt nivå" fram til 18. januar 2021. Etter nøye drøftinger på skolen har vi kommet frem til til at mye undervisning vil foregå på Teams i uke 1 og delvis i uke 2. Klassene møter på Teams til vanlig oppstartstid tirsdag 5. januar 2021. Det vil gjøres en ny vurdering i siste del av denne uke på hvordan undervisningen vil bli i uke 2. Flere detaljer rundt dette vil komme.

Julepynt

Ved Solør videregående skole har vi i dag hatt siste skoledag før juleferien. Vi har hatt en avslutning klassevis før det ble en etterlengtet juleferie. Vi ønsker alle en riktig god jul.

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.

Juleferien blir slik den er planlagt i skoleruta, og blir ikke endret som følge av koronasituasjonen.