Persondata kan være på avveier etter sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Personopplysninger til elever og lærere i fylkeskommunen kan ha kommet på avveier. Dette skyldes et sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer sommerskole på Lillehammer og Hamar 22. juni–3. juli 2020. Kursene er for deg som mangler bestått karakter.

Illustrasjonsbilde jente på buss

Fra onsdag 13. mai vil Innlandstrafikk kjøre alle skolebusser i Innlandet. Av smittevernhensyn vil bussene kjøre med redusert kapasitet.

Informasjon

Fra og med mandag 11.05.20 kan skolen åpnes igjen for alle elever. Skolen vil bruke denne uken til å forberede returen tilbake til skolen på best mulig måte for alle. Det er viktig å merke seg at oppstarttidspunktet på skolen vil kunne variere ut fra hvilket programområde og klasse du tilhører, men at alle skal ha et skoletilbud på skolen innen fredag 15.05.20.

Nå kan klasserommene igjen fylles med elever, innenfor oppdaterte regler om smittevern.

De videregående skolene kan åpne opp igjen i løpet av neste uke, de første allerede førstkommende mandag.

Hadeland vgs. ønsket avgangselevene på yrkesfag velkommen tilbake.

Mandag åpnet de videregående skolene i Innlandet for avgangselevene på yrkesfag. Det var stor gjensynsglede og nye rutiner.

Privatisteksamen for våren 2020 gjennomføres.

Mandag 27. april starter våre videregående skoler opp igjen programfagene innen yrkesfaglig utdanningsprogram. Dette gjelder også dem som tar yrkesfag i et voksenopplæringsløp.

Skolen åpner for elever på yrkesfaglige programområder, praktisk del av programfag. Elever som skal starte opp delvis nå, får beskjed om oppmøtested og tidspunkt av sin kontaktlærer denne uka. Andre programområder og fag skal fortsatt ha fjernundervisning.

Eksamen vår 2020

Regjeringen har bestemt at alle muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener for elever i videregående skole avlyses denne våren.