Julepynt

Ved Solør videregående skole har vi i dag hatt siste skoledag før juleferien. Vi har hatt en avslutning klassevis før det ble en etterlengtet juleferie. Vi ønsker alle en riktig god jul.

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.

Juleferien blir slik den er planlagt i skoleruta, og blir ikke endret som følge av koronasituasjonen.

Testresultatene til de to elevene våre som ble testet før helga er negative.

I dag har skolen fått beskjed om at vi har to elever som er nærkontakter til personer som har testet positivt for Covid-19.

Folkehelseinstituttet anbefaler at alle elever på videregående skole vaksinerer seg mot smittsom hjernehinnebetennelse. Vaksinen beskytter mot hjernehinnebetennelse i 5 år. Vaksinen koster 450 kroner og den må betales av den enkelte elev. Du betaler med vipps den dagen du får vaksinen.

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. I perioden 16. november - 8. desember 2020 vil vi gjennomføre elevundersøkelsen på Solør videregående skole. Det ligger mer informasjon både til deg som elev og til dere foreldre og foresatte i artikkelen.

Kommunelegene har vurdert at alle avdelinger på Solør videregående skole skal tilbake til gult nivå fra mandag 16. november 2020.

Illustrasjonsbilde feber

Ut skoleåret 2020/2021 slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Visma InSchool

Vi er avhengig av kontaktopplysninger for å kunne sende informasjon til foresatte, blant annet om smittesituasjonen og tiltak.