Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Elevrådsstyret 2021-22

Elevrådsstyret ved Solør videregående skole har konstituert seg.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Tilbud om vaksinering for elever på Solør videregående skole

Åsnes og Våler kommune tilbyr vaksine for alle elever på Solør videregående skole, enten på skolen eller på DROP IN på ettermiddagstid. Det har gått ut informasjon til elevene på skolen om dette. Dette gjelder ALLE elever født 2005 eller før - uavhengig av bostedskommune. Elever under 16 år må ha samtykkeskjema for foresatte.

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

Velkommen til skolestart 2021!

Mandag 16. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Sommerhilsen til ungdommen

Fylkesordfører Even A. Hagen ønsker de unge en god sommer med en personlig videohilsen.

Einar Moan blir ny rektor på Elverum

Einar Moan er ansatt som rektor ved Elverum videregående skole. Han kommer fra stillingen som rektor på Solør videregående skole.

Sprenging av fjell ved Solør VGS

Torsdag 28.05.20, hadde elevene ved Solør vgs. Vg2 anleggsteknikk m/fordypning berg og fjellverksfaget sprenging av fjell på timeplanen.