Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.  Illustrasjonsbilde skolearbeid Mostphotos

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Avslutning for Vg3 og 4 onsdag 15. juni 2022

Det blir en skoleavslutning for elever med foresatte og ansatte onsdag 15. juni 2022. Dette blir fra kl. 1800 i Rådhuskinoen på Flisa. I etterkant blir det kafe og kake på Bjørkheim. Dette gjelder for elever i klasser både fra Våler, Flisa og Sønsterud. Det blir sendt ut egen invitasjon senere.

Reisebrev fra Vg2 Transport- og logistikk

Elever fra Vg2 Transport- og logistikk er på et mobilitetsprogram i Barcelona. Dette er i regi av Erasmus+ som er et utvekslingsprogram for elever og studenter innen EU- og EUS-området. Elevene har utplassering i flere lokale logistikkvirksomheter i uker.

Russ i år? Informasjonsfolder til elever og deres foresatte

Skoleeier, skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russ og foresatte.

Deltakelse på øvelse - «Cold Response 2022»

Øvelse med elever Mari Edvardsen Elevene fra vg2 og vg3 ambulansefag har i dag deltatt som markører på CBRNE-øvelse i forbindelse med «Cold Response 2022. En spennende og lærerik dag for elevene ved ambulansefag, der de fikk se og oppleve samhandling mellom nødetatene, forsvaret og sivilforsvaret.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Skolen er på grønt nivå fra mandag 17. januar 2022

Det betyr at alle klasser har undervisning på skolen og vi drifter skolen med forsvarlig smittevern.

Vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Hvis du som elev ønsker å ta vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse, må du melde i fra til helsesykepleier om dette innen 20. januar 2022. Du melder ifra på SMS.