Skolen er på grønt nivå fra mandag 17. januar 2022

Det betyr at alle klasser har undervisning på skolen og vi drifter skolen med forsvarlig smittevern.

Informasjon - Klikk for stort bildeVi må fortsatt følge grunnleggende smittevernråd

• Syke personer skal ikke være på skolen. Det aller viktigste smitteverntiltaket er at syke personer holder seg hjemme.
  • God hygiene. Hostehygiene er viktig for å begrense dråpesmitte, mens håndhygiene er viktig for å hindre kontaktsmitte.
  • Godt renhold forebygger kontaktsmitte.
  • Munnbind. Vi må bruke munnbind på kollektivtransport.
  • Jevnlig testing skal i større grad benyttes i områder med høyt smittetrykk. Det bidrar til å kontrollere smitteutbrudd på en effektiv måte, uten å innføre kraftige tiltak rettet mot barn og unge. Testing gjør at skoler kan holde åpent på et lavere tiltaksnivå. Det er lokale helsemyndigheter som har ansvaret for gjennomføring av testing.