Solør videregående skole / Våler

Publisert 27.09.2011 12:14,
Sist oppdatert 08.02.2012 13:15

Hovedinngang

Studiested Våler ligger i Våler kommune i Hedmark fylke. Studistedet ligger i landlige omgivelser ved elva Glåma. Våre nærmeste naboer er sponplatefabrikken Forestia, sagbruket Moelven Våler og NAF Trafikksenter, Vålerbanen.

Erik Berg

Skolen sto ferdig i 1985, da som Våler videregående skole, og er godt tilpasset de 4 utdanningsprogrammene som tilbys: Bygg- og anleggsteknikk, Helse- og sosialfag, Service og samferdsel og Teknikk og industriell produksjon.

Skolen har landslinjer, dvs. elever fra hele landet kan søke, innen Vg2 Anleggsteknikk, Vg3 Yrkessjåfør og Vg3 Anleggsmaskinmekaniker.  I tillegg til landslinjene er Solør videregående skole, studiested Våler, eneste skole i Hedmark som tilbyr utdanning innen Vg2 Ambulansefag, Vg2 Transport og logistikk og vg2 Kjøretøy m/motorsport.

Mange av våre elever bor på hybel og skolen har egen hybelformidling for studenter.

Vi er ca 300 elever og 70 ansatte og studiested Våler har kantine og idrettshall, ”Vålerhallen”.

Erik Berg, Assisterende Rektor, Studiested Våler