Våler

Publisert 27.09.2011 12:14,
Sist oppdatert 02.07.2015 14:30

Hovedinngang

Studiested Våler ligger i Våler kommune i Hedmark fylke. Studistedet ligger i landlige omgivelser ved elva Glåma. Våre nærmeste naboer er sponplatefabrikken Forestia, sagbruket Moelven Våler og NAF Trafikksenter, Vålerbanen.

Skolen sto ferdig i 1985, da som Våler videregående skole, og er godt tilpasset de 4 utdanningsprogrammene som tilbys: Bygg- og anleggsteknikk, Helse- og sosialfag, Service og samferdsel og Teknikk og industriell produksjon.

Skolen har landslinjer, dvs. elever fra hele landet kan søke, innen Vg2 Anleggsteknikk, Vg3 Yrkessjåfør og Vg3 Anleggsmaskinmekaniker.  I tillegg til landslinjene er Solør videregående skole, studiested Våler, eneste skole i Hedmark som tilbyr utdanning innen Vg2 Ambulansefag, Vg2 Transport og logistikk og vg2 Kjøretøy m/motorsport.

Mange av våre elever bor på hybel og skolen har egen hybelformidling for studenter.

Vi er ca 300 elever og 70 ansatte og studiested Våler har kantine og idrettshall, ”Vålerhallen”.